Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Jippii mintä onnee!
13.05.2011 21:31 | Tuisku!<3 Maailman ihanin musta hevonen!

Niin, siis tänään on se EPÄONNEN päivä! Mutta minulle, eli Tuiskulle, olen siis uusi hevonen, tapahtui maailman paras asia: Sain kirjoittaa tänne! Se on niin iihhanaa, koska en olekkaan ennen kertonut tänne mitään.

Mutta tässä on minun mielipiteeni meidän tallistamme:

Talvella: Talvi on aivan mahtava, ainakin meidän hevostaen kannalta, koska pääsemme maastoon aina, kun Jasmin jaksaa vain liikuttaa meitä. Meidän ei siis tarvitse hypätä esteitä hienon näköisinä tai mennää jotakin ihme pohkeenväistöä. PLÄÄH! Mutta nekin pitää osata! "Mitä sää väität vastaan Mitako? Kyllä kouluratsastus ja esteet on ihan ok!"

Kevät: on niiiiiiin ihaaaanaaa aikaa! Silloin tuoksuu kaikki kukat, pääsemme maastoon ja kisakausi alkaa. Kisat ovat maailan paras asia!

Kesä: Oih, kesä! Uittamisen aikaa, maastojen ja vaelluksien huuma tuo tuo ihana kesä!

Syksy: Voi ei! Taasko se sadepurojen yli hyppääminen alkaa? Se on yksi maailman tylsimminstä jutuista!

Tässä on minun mielipiteeni tästä asisata!!!

<3:millä Tuisku! Mitä mää kirjotan? Määhän oon ori!


 - Tuisku!<3 Maailman ihanin musta hevonen! | Kommentoi Jee!! LIIKUNTAA!!!
08.03.2011 21:39 | Kerttu!!

Tänään Jasmin meni minulla maastossa pieniä esteitä ja laukkasi pitkän pätkän ja huomenna se meinaa kehitellä jotakin jännää!! En tiedä kyllä yhtään mitämutta kumminkin jotakin jännää!!??


 - Kerttu!! | Kommentoi Ratsastus reissu!
21.02.2011 15:33 | T: Tallin väki! (Lähinnä Taiga & Macig!)

Tänään Tiia ja Jasmin oli ahkeria ihan kaikki hepat pääsi ulos pitkälle ratsastus reisulle! Ensin Tiia meni Pepperillä ja Jasmin Macigillä..Ja sitten Tiia ja Jasu meni Satulla sekä tietty minulla eli Taigalla ja jn.Meidän reissut oli kivoja kerron niistä hiukan...:

Ensin me ratsastettiin moottorikelkan jälkiä pitkin ja poukattiin tielle sitten ravattiin tallille kierrettiin aitauksessa ja mentiin talliin...Sitten mun eli Pepperin reissu!

Eka me mentiin juuri sitä samaa moottorikelkan jälkee ja palattiin samaa takaisin,koska reissu oli lyhyt me mentiin maneesiin esteitä hyppimään!

Santun vuoro:

Me kuljettiin navetan lähellä ja sitten mentiin metsäpolulle ,me mentiin rauhallista käyntiä mutta sitten tielle tuli joku valkoinen olio!Tytöt kutsui sitä pupuksi mutta mikä se pupu oli?Toivotta vasti se ei ollut vaarallinen päätin pelastaa Tiian joka istui selässäni ja poukkasin pystyyn ja lähin hullun ravia metsään...Jasmin ja Taiga huomasi ja lähti perään!Minä pompin ja vein Tiian sitten tallille ja Tiia ei kiittänytkään!Vaan sanoi että älä tee noin enään...Mutta sitten tiia antoi minulle porkkanan ja oli ihan hyvä olo.:) Selvisi että Pupu olikin kiltti koti eläin?!!Kuka nyt sellaista pitäisi lemmikkinä??!!Huii!

Ja muitahan ei paljon reissu kiinnostanut mutta kaikki kävi silti reisulla, paitsi ritari joka on kuumeessa:(( Parane pian Ritari! T:tallin väki! Ja eipä oo enempää sanomista joten He(i)ppa vaan!

T:Tallin väki!


( Päivitetty: 23.02.2011 16:05 )

 - T: Tallin väki! (Lähinnä Taiga & Macig!) | Kommentit (2)Kommentoi Vihdoinkin....
23.02.2011 15:19 | T: Macig tallin kaunein polle!! (ainakin omasta mielestäni)!!

Jes!!!!

 Vihdoinkin Jasmin siivos meijän karsinat ja ruokki meidät ja vei meidät tarhaan ja.. ja... Mitäs muuta se teki?? Ai niin sehän ratsasti meillä kikilla!!! Se oli kyllä aika ihmeellinen juttu etää se jaksoi tehdä kaiken ton!!! (Siis tää on ihan totta Jasmin!!)

Mutta pian se tulee tänne talliin ja antaa meille kaikille aamu ruoat!!!! Senkin se jaksaa tehdä!!! 

Ja hei muuten Jasmin: Ihmeen kauan annoit meifdän olla eilen ulkona tarhassa!! Miten onnistuit kin pitämään meidät tarhassa, niin ettemme karanneet?????

Joo nythän minä sen muistan!! Sinä väsytit meidät kaikki kun ratsastit meillä!!

Ja hei muuten Tiia, milloin tuotkaan se Amberisi tänne talliin? Minkä rotuinen se on ja mihin karsinaan se muuten tulee?? Olisiko millään mahdollista että se tulisi meidän, eli Pepperin, Minun eli Macigin, Taijgan ja Santun lähelle??

Niin ja muuten voisiko millään saada tätä tietoa siirrettyä Jasminille että voimme ko me vaihtaa karsinoita kun se Amber tulee?? Se nimittäin ansaitsee paikan meidän upeiden hevosten luokse!!!!  Mutta ne shettikset eivät ansaitse sitä kaunista ihanaa Amberia lähelleen!!! Niin että olisiko se millään mahdollista??

<3:millä Macig!!!! Ootte ihania jos annatte sen tapahtua!!!!??<3<3<3

Ja hei muuten paljonko kello on, että millon se Jasmin tulee antamaan meille ruoat???


( Päivitetty: 23.02.2011 16:02 )

 - T: Macig tallin kaunein polle!! (ainakin omasta mielestäni)!! | Kommentoi Tallin pahahaju...
09.02.2011 14:30 | Kavioilla: Mitako!

Hei kuulkaas nyt tytöt tallissa haiskahtaa pahalle aina kun lähdette, tehkää asialle jotain?!Sillä tahtoisimme olla tervetitä ennen kisoja...Kun Jasmin sulla on talli vuoro niin voisit edes vaihtaa purut ymmärätkö! Ja Tiia miksi mä eli Mitako en koskaa saa vettä kun lellit vain Pepperii ja Blackii??! Mutta en tahdo sekaantuu enempää....Ja vähempää!


 - Kavioilla: Mitako! | Kommentoi


©2019 layout65 - suntuubi.com